návrat na blog

Trapézové krytiny sú moderné, nadčasové a neprestajne prekvapujú

Dátum pridania: 08.03.2021
0

Pri stavbe domu alebo pri rekonštrukcii už existujúcej stavby sa väčšinou každý snaží, aby bol jeho domov krásny, postavený z kvalitných materiálov, a zároveň nezruinoval jeho rozpočet. No vždy je fajn, ak bude mať ešte niečo navyše. Tú výnimočnú črtu, ktorá zaujme hneď na prvý pohľad. Či už to bude unikátna poloha domu, fasádne prvky, alebo samotná strecha, dôležité je, aby dom dokázal doslova omráčiť zraky okoloidúcich. A verte, že to vôbec nemusí byť také zložité, aj vďaka produktom od spoločnosti Blachotrapez.

Výnimočnosť trapézových krytín Blachotrapez

Práve jednoduchosť detailov je pri celkovom dizajne stavby tým, čo ju robí unikátnou, a zároveň osobitou. Použitie overených materiálov, jednoduché a čisté línie a vkusne zakomponované prvky sú základom funkčného a moderného domu, ktorý si získa priazeň okolia a hlavne srdcia jeho obyvateľov. Trapézový plech, aj keď navonok chladný a studený materiál, je jedným z mála produktov, ktorý dokáže zastrešiť nielen strechu domu, ale jeho použitím na fasáde (a vôbec nie je potrebné na celej), zaručene dosiahnete veľmi výnimočný a dych berúci dizajn! Jeho čisté línie a množstvo farebných variácií budú lahodiť oku aj toho najnáročnejšieho kritika a splynú s krajinou v hornatom kraji rovnako dobre ako v modernej zástavbe radových domov. Už dávno nie je pravidlom, že použitie trapézového plechu sa hodí len na priemyselné stavby či dokonca na objekty v poľnohospodárskom odvetví. Bol by predsa hriech nevyužiť tento nadčasový produkt aj na dotvorenie jedinečných privátnych stavieb.

Tmavý trapézový plech Blachotrapez na priemyselnej budove

 

Trapézové krytiny nemusia byť len na streche!

Každý, kto už niekedy v živote staval, prestavoval či prerábal, vie, že s každým svojím rozhodnutím ide do istého rizika. Môžete sa rozhodnúť pre klasickú strešnú krytinu a iste bude na dome vyzerať krásne a elegantne. Trapézová plechová strešná krytina má však v sebe niečo navyše. Iskru modernosti a nadčasovosti. Je len malá šanca, že počas dlhých rokov svojej životnosti sa stane nezaujímavou z pohľadu aktuálnych trendov. Nebojte sa preto použiť ju na svoj vysnívaný dom. Je ľahká, jednoducho sa montuje, a pokiaľ sa rozhodnete použiť ju na svoju strechu, získate nielen oslnivý dizajn, ale aj dlhodobú ochranu pred nepriazňou počasia.

Pre tých odvážnejších ponúka trapézová krytina aj menej konvenčné využitie. Predĺženie samotnej časti strechy až na fasádu domu bude vyzerať veľmi moderne a dodá vášmu domu spomínaný „wau efekt“. A ak budete ešte smelší, môžete trapézový plech zakomponovať aj do svojho interiéru. Či už na obklad deliacich stien, krbu, alebo komína. Oceľ ako základný prvok trapézových krytín je materiál, ktorý sa jednoducho čistí, preto jeho začlenenie do vnútorných priestorov domu bude nielen bezpečné, ale tiež originálne. Nedajte sa odradiť jeho chladom, veď aj kameň či sklo sú rovnako chladné materiály, a predsa sú v interiérovom dizajne veľmi obľúbené. Vzhľadom na široké možnosti farebných prevedení, ako aj výber rôznych profilov dokážu trapézové plechy vykúzliť pohodovú atmosféru v každom priestore, aj v tom vnútornom.

Budova s fasádou domu z trapézovej strešnej krytiny Blachotrapez

Komentáre