návrat na blog

Tá správna krytina na strechu. Samozrejme, od Blachotrapez

Dátum pridania: 17.09.2020
1

Doladiť všetky súčasti nového alebo rekonštruovaného domu k dokonalosti dá poriadne zabrať aj skúseným architektom, nie ešte jeho hrdým, no neznalým majiteľom. Správna farba fasády, tvar a profil okien, a nakoniec strecha. Rozhodnutia, za ktorými stojí množstvo práce, plánovania a nemálo peňazí. Jedným z nich je nepopierateľne aj výber tej správnej krytiny na strechu.

Keď krytina na strechu, tak od Blachotrapez!

Strecha je akousi korunkou na dome. Dodáva mu na noblese a elegancii a vďaka tvaru a použitej krytine ho robí neprehliadnuteľným. Práve takou neprehliadnuteľnou je krytina na strechu od Blachotrapez. Plech, z ktorého výrobca pomocou špičkových technológií dokázal vyrobiť najrozmanitejšie tvary a profily, a ktoré svojou kvalitou a dokonalosťou spojov budú tou pomyselnou korunkou na dome mnoho desiatok rokov. Krytina od Blachotrapez si vďaka svojej pestrosti získa srdcia tých, ktorí obľubujú jednoduché a moderné tvary, ale aj tých, ktorým sú bližšie profily imitujúce šindeľ či škridly. Ďalším benefitom tejto krytiny je jednoduchá a rýchla montáž. Tú ocenia nielen zruční majstri, ale aj každý šikovnejší domáci pán. V menovaní pozitív nesmieme zabudnúť ani na nízku konštrukčnú hmotnosť tejto plechovej krytiny, ktorú azda najviac dokážu oceniť majitelia rekonštruovaných starších domov.

Plechová krytina od Blachotrapez čiernej farby použité na dvojposchodovej budove s bielym náterom.

Čím ešte krytina na strechu od Blachotrapez dokáže prekvapiť?

To, že strecha má okrem estetickej ešte oveľa dôležitejšiu úlohu, vie asi každý. Spolu s odkvapovým systémom chráni fasádu a vlastne celú stavbu pred zatečením, ako aj inými poveternostnými vplyvmi. Pri výbere krytiny je preto dôležité vziať do úvahy aj tvar strechy, ktorý bude pokrývať, či ide o jednoduchú strešnú konštrukciu, alebo o zložitejšiu a tvarovo členitú. Práve pri tých členitejších má Blachotrapez riešenie v podobe maloformátových panelov. Tie nielenže uľahčia montáž, ale výrazne zredukujú aj množstvo odpadu, čo je pri väčších strechách nezanedbateľná položka. Za zmienku by možno stála aj široká farebná paleta, ktorú plechová krytina na strechu od Blachotrapez ponúka. A nie je to len množstvom farieb, ale aj možnosťou vybrať si povrchovú úpravu v lesklom či matnom prevedení, to robí zo striech Blachotrapez stále viac žiadaný artikel domácich, ale aj priemyselných stavieb.

Strešná krytina na strechu od Blachotrapez použitá na jednoposchodovom bungalove.

Každý chce mať dom, ktorý bude originálny, jedinečný a podľa vlastných predstáv. Výber krytiny na strechu od Blachotrapez je určite ten správny krok za vytúženým domovom, pod ktorého strechou bude rodina môcť bezpečne žiť a tešiť sa z neho mnoho rokov.

 

Komentáre