návrat na blog

Stavbu nechráni len strecha, ale aj odkvapový systém

Dátum pridania: 02.09.2020
0

Tie malé, ale podstatné detaily na stavbe sa pričiňujú o to, aby bola budova tip-top dnes aj o pár rokov. Fasáda, strecha a odkvapový systém tvoria hrdinskú trojku, pripravenú odolávať poveternostným vplyvom, ale i času.

Odkvapový systém, ktorý s vami zostarne

To, že technológie napredujú míľovými krokmi, vidíme už takmer na každom kroku. Výnimkou nie je ani sféra stavebníctva. Moderné, ekonomické a ekologické stavebné materiály, strechy pokryté solárnymi škridlami či panelmi a doplnky, ktoré nielen dobre vyzerajú, ale nemusia sa hanbiť ani za svoje kvality. Práve takým je aj odkvapový systém KROP. Elegancia a odolnosť voči atmosférickým vplyvom sa tu snúbia s najnovšími technológiami povrchovej úpravy ocele. Vďaka nim ani rokmi nestrácajú nič zo svojho lesku a farebnosti. A nie je to len zinok, ale aj ďalšie tri nátery, ktoré výraznou mierou prispievajú k trvácnosti všetkých komponentov odkvapového systému. Práve vďaka týmto špeciálnym úpravám sa ich životnosť počíta v desiatkach rokov.

Strecha s odkvapovým systémom KROP na trapézovej streche od spoločnosti Blachotrapez

Jednoduchosť montáže a dokonalá tesnosť odkvapových systémov

Nie je žiadnym tajomstvom, že výnimočnosť produktu spočíva aj v iných kritériách, ako len v kvalite použitých materiálov. Práve precíznosť tvarov a jednoduchá montáž, ktorú zvládne aj každý zručnejší domáci majster, robia z odkvapového systému KROP taký obľúbený doplnok každej strechy či zastrešenia. Sofistikované prevedenie každého jedného komponentu zabezpečí, že váš dom, fasáda či terasa budú dokonale ochránené pred zatečením práve vďaka efektívnemu odvádzaniu dažďovej vody bez ohľadu na to, či sa rozhodnete pre oceľ, alebo PVC. Možnosť výberu farebného prevedenia doladí vašu fasádu, nechá vyniknúť krivkám vašej strechy a orámuje každú vašu stavbu. Vďaka použitým technológiám odolá priamemu slnečnému žiareniu, ale aj silnému vetru a náporu dažďovej vody. Svojou nadštandardnou kvalitou bude zdobiť a chrániť vašu stavbu desiatky rokov. 

Strecha s odkvapovým systémom KROP na plechovej streche od spoločnosti Blachotrapez.

Odkvapový systém tvorí a bude tvoriť neodmysliteľnú súčasť každej stavby. A aj keď je jeho prvoradá funkcia ochranná, vhodne zvolený materiál a prevedenie dodá vášmu domu či prístrešku akýsi punc dokonalosti. Bola by škoda nechať zatiecť krásnu fasádu či nedovoliť vyniknúť dokonalému tvaru strechy! Odkvapový systém je jednoducho vec, do ktorej sa oplatí zainvestovať.

Komentáre