návrat na blog

Blachotrapez podporuje talenty aj napriek nepriaznivej situácii

Dátum pridania: 22.02.2021
0

Kým niekoho aktuálna situácia v spoločnosti brzdí či utlmuje jeho chuť do aktivít, iní v nej vidia príležitosť sebarozvoja či šancu pomáhať druhým. Kým to ešte pandemická situácia na Slovensku dovoľovala, spoločnosť Blachotrapez nezabudla na podporu športových talentov, a už netrpezlivo čaká na priaznivejšie podmienky, aby v tom mohla naďalej pokračovať. 

Spoločnosť Blachotrapez nezastaví ani Covid-19 

Mnohé úspešné spoločnosti nepriaznivá situácia vo svete i na Slovensku natoľko zaskočila, že sa museli pustiť do prepúšťania či dokonca ukončiť svoju podnikateľskú činnosť. No kým iní vešajú kabát na klinec, spoločnosť Blachotrapez pokračuje v tom, v čom je taká úspešná. Okrem výroby strešných krytín, trapézových plechov či parapetov, po ktorých je vysoký dopyt bez ohľadu na výskyt pandémie, sa však zviditeľnila aj v ďalších oblastiach, no nie pre kvalitu odvádzanej práce. Kým boli podmienky vyhovujúce, mohla sa tradične postarať o rozvíjanie športového talentu mladých športovcov. Šport je vynikajúca cesta, ako si prečistiť hlavu, popracovať na postave či rôznych schopnostiach využiteľných v bežnom živote. 

Lyžiarske talenty v Lyžiarskom klube TJ Roháče Zuberec - Blachotrapez

 

Chcemepomahat.sk dokazuje úsilie spoločnosti 

So zimným obdobím sa nám najviac spájajú zimné športy. A hoci si mnohí z nás museli tradičnú lyžovačku tohto roku odpustiť, kým sa to dalo, spoločnosť Blachotrapez podporovala lyžiarske talenty v Lyžiarskom klube TJ Roháče Zuberec. Aj v roku 2021 je hrdým generálnym partnerom klubu, ktorý má za sebou bohatú históriu a mnohé úspechy. Mladé talenty sa tu stretávajú každú sezónu a cibria svoje schopnosti do dokonalosti. Vďaka podpore spoločnosti Blachotrapez v rámci projektu Chcemepomahat.sk sú podmienky na cvičenie viac ako vynikajúce.  

Okrem podpory lyžiarskych talentov sa spoločnosť Blachotrapez činí aj v iných oblastiach, napríklad v podpore detských futbalových turnajov, environmentalistiky (čistenie Malého Dunaja, slovenských hôr) či rôznych benefičných projektov (Ľudia ľuďom, benefičné koncerty). V súvislosti s aktuálnymi protipandemickými opatreniami muselo byť množstvo plánovaných akcií projektu Chcemepomahat.sk zrušených prípadne posunutých na neurčito, avšak s nádejou, že všetko zlé raz pominie, sa v spoločnosti už teraz pošuškáva o ďalších spoločensky prospešných projektoch. Veď ani počas korony sa neoplatí zaháľať!  

Spoločnosť Blachotrapez podporovala lyžiarske talenty v Lyžiarskom klube TJ Roháče Zuberec

Komentáre