návrat na blog

Blachotrapez – keď húževnatosť dobyje svet

Dátum pridania: 09.02.2021
-68

Sú spoločnosti, ktoré sa našou existenciou len nebadane mihnú, iné chvíľu zotrvajú, no jediný hmatateľný dôkaz o ich prínose pre naše blaho je zápis v niektorom z registrov. A potom sú tu také, ktoré si pomaly, často nenápadne razia cestu neľahkým svetom biznisu a prinášajú do našich životov čerstvý závan pokroku, svedomitej práce a rokmi overenej kvality. O to sa snažíme aj my. 

Kto sme a kam siaha história firmy Blachotrapez?  

Blachotrapez, tak ako väčšina spoločností s pevnými základmi, vznikla tiež z rodinnej firmy, konkrétne v Poľsku. Manželia Jan a Teresa Luberdovi založili v roku 1969 malú klampiarsku firmu, ktorá sa zaoberala výrobou a montážou plechových strešných krytín a žľabov. Úspech na seba nenechal dlho čakať a svedomitá práca a kvalitné materiály priniesli čoskoro prvé ovocie. Dobré meno firmy sa rozšírilo najskôr za hranice mestečka a postupom času prekročilo aj hranice Poľska. Otvárali sme nové huty a v 90. rokoch minulého storočia sa hlavnou činnosťou spoločnosti stáva veľkoobchodný predaj plechu a výroba strešných krytín.  

Malá klampiarska firma Blachotrapez, ktorá sa zaoberala výrobou a montážou plechových strešných krytín a žľabov

Blachotrapez neuveriteľne expanduje a otvára ďalšie maloobchodné siete po celom území Poľska. Zlomovým je rok 1997, keď spoločnosť uvádza ako prvá na trh nový materiál na výrobu moderných strešných krytín – aluzinok. Koniec minulého a začiatok súčasného storočia zaznamenal obrovský dopyt po strešných krytinách, čomu musela spoločnosť prispôsobiť celú svoju existujúcu stratégiu. Reakciou na to bol vznik nových výrobných hál a v roku 2004 sa začína expanzia firmy aj za hranice Poľska, Slovensko nevynímajúc. Našich 32 predajných miest a množstvo ďalších na území Česka, Bieloruska, Rumunska či Maďarska sú jasným dôkazom toho, že spoločnosť Blachotrapez nezostáva svojmu dobrému menu nič dlžná. S plechovou strešnou krytinou to jednoducho vieme.  

32 predajných miest Blachotrapez v Poľsku a množstvo ďalších na území Slovenska, Česka, Bieloruska, Rumunska či Maďarska.

Kvantita produktov spoločnosti Blachotrapez je priamo úmerná ich kvalite 

Pokrok a moderné technológie zapracované do množstva nových, lepších, kvalitnejších a inovatívnejších produktov dokázali spoločnosti Blachotrapez zabezpečiť trvalú pozíciu na súčasnom trhu so strešnými krytinami a doplnkami k nim. Nielen nové profily a vylepšené povrchové úpravy, ktoré odolajú času mnoho desiatok rokov, ale tiež flexibilný prístup robí z našej spoločnosti skutočného odborníka. Neutíchajúci dopyt a neustále sa rozmáhajúca firma však aj napriek tomu nepoľavuje a svojím produktovým portfóliom neprestáva prekvapovať zákazníkov po celom Poľsku a v Európe. Vďaka nám si našlo zamestnanie množstvo ľudí. Za svoje výsledky teda vďačíme rovnako usilovnosti a cieľavedomosti svojich zamestnancov a obchodných partnerov, ako svojej prepracovanej obchodnej stratégii.  

Tmavá strešná krytina od firmy Blachotrapez. Pohľad zhora aj s výhľadom na záhradu.

Je nám cťou, že máme možnosť spolupráce s takými partnermi, ktorí načúvajú svojim zákazníkom, a my tak môžeme uspokojiť aktuálne potreby tých, ktorí sa na nás s dôverou obracajú. Budeme sa aj naďalej snažiť, aby spokojnosť našich zákazníkov a obchodných partnerov bola pre nás vždy prvoradá a aby vlastný profit nikdy neprekročil morálnu hranicu našich hodnôt. 

 

Komentáre